SøndagsGym

SøndagsGym

Fleksibel deltagelse i sund aktivitet med gymnastik hver søndag

Dette er AIGs hold, der åbner mulighed for at familier hver søndag kan samles om sund aktivitet med gymnastik, og på samme tid skaber holdet mulighed for at børn og familier med en travl hverdag, eller børn der ikke er idrætsaktive, på en fleksibel måde kan blive blive aktiveret med gymnastik i AIG, uden forhåndstilmelding til en hel sæson. Holdet kan også bruges af eksisterende medlemmer eller andre, der ønsker at supplere deres øvrige træning.

Træningstider (dørene åbnes 10 minutter før):

Er man en familie med flere børn, vælger man den tid, der passer bedst. Hvis man vælger de yngstes tid, skal de store børn tage hensyn til de mindre.

Betaling for deltagelse:

Skulle pusten svigte og sveden på panden dukke op, er det muligt at nyde medbragte drikke og spise i AIG’s klublokale og benytte køkkenfaciliteterne. Ønsker du at dække et bord i klublokalet, skal det som altid aftales i forvejen på aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk, hvis du vil være sikker på at der ikke foregår andet i lokalet.

Der kan max være 100 deltagere i hallen på samme tid.

Holdet kører hver søndag undtaget skolernes sommerferie, men følg med på www.fb.com/aigsoendagsgym og se enkelte lukkedage og ekstratilbud i forbindelse med helligdage og ferie. Her vil du også løbende kunne se billeder fra holdet.

Kom som du er når det passer for dig, og oplev gymnastikken i AIG, og foreningslivets glæder og fællesskab.

Spørg gerne om mulighed for deltagelse på foreningens øvrige hold undervejs, hvis din interesse for gymnastik i AIG er blevet vakt.

Mange hilsner fra Gitte og de frivillige omkring SøndagsGym i AIG.

Åbningstider(2)

Kommende begivenheder

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Like os på Facebook