Foreningskoordinator

FORENINGSKOORDINATOR – sætter fokus på de gode oplevelser, sociale miljø og udvikling

Som foreningskoordinator i AIG Aalborg er jeg ansvarlig, for at sætte fokus på klubbens resultater og generelle spændende oplevelser i klubregi. Jeg er den, der sørger for at klubbens Facebook er opdateret og interessede får information, når vores medlemmer, gymnaster, instruktører samt bestyrelse har nyheder, spændende resultater eller bare et sjovt billede fra en torsdag aften til træning. Med hjælp fra forældre i klubben, får jeg skabt videomateriale til at lægge på Youtube og får det smidt ud til Jer. Jeg er også med i udviklingsarbejdet omkring klubben og de tilbud som vi ønsker at tilbyde i AIG Aalborg.

Jeg ELSKER at dele de gode oplevelser – og dette gerne med Jeres hjælp!

Jeg ønsker at sætte fokus på alle de tilbud og type gymnaster vi har glæde af i foreningen og er derfor meget taknemmelig, når forældre, bedsteforældre, onkler som tanter sender mig billeder, information, video eller lignende som jeg kan dele på facebook.

I er derfor meget velkommen til at sende materiale og information til mig fra konkurrencer, træninger, SøndagsGym, Fødselsdage mm. som jeg kan dele med andre og vise verden hvilke fantastiske medlemmer vi har og det gode miljø som AIG Aalborg stræber efter opretholde i klubben.

Send materiale og information til info@aig-aalborg.dk

Hvem er personen bag tasterne?

11227405_10153311107904793_2155493046279019200_nMit navn er Nana og jeg har siden 2009 været tilknyttet AIG Aalborg som instruktør. Jeg har siden barn, været aktiv indenfor gymnastikken som rytmegymnast og siden jeg var 14 år været aktiv som træner. I 2014 valgte jeg at stoppe som instruktør og fokusere på klubbens kommunikation, markedsføring og sociale miljø. Jeg er uddannet indenfor kommunikation, it og oplevelsesdesign og har derfor et bredt kendskab til mediebrug indenfor kommunikation og markedsføring samt en kreativ sans som jeg bl.a. bruger til at komme på nye ideer, som vil glæde medlemmer og gymnaster i foreningen.