Fysio-massage ved autoriseret fysioterapeut

Går du og døjer med irritation eller smerter i hverdagen grundet muskelspændinger, så har du nu mulighed for at få gjort noget ved dette. Som medlem hos AIG kan du booke tid til massage på 30 eller 60 min. hos fysioterapeut Miriam Offersgaard. Ud over massage er du også velkommen til at komme med diverse spørgsmål om løst og fast, og du har derfor mulighed for at kunne få råd og vejledning. Tilbuddet inkluderer kun massage, samt råd og vejledning. Ingen fysioterapeutisk undersøgelse eller behandling. Husk at medbringe eget lagen og håndklæde.

Sted: Stadionhal 3, Lokale med indgang fra AIGs klublokale.

Betaling: Betaling foregår ved fremmøde på AIG MobilePay 61 37 41 89 eller kontant med lige penge.

Booking: Book næste ledige tid nedenfor. Kontakt venligst Miriam direkte ved aflysninger her.

Om Miriam

miriam-offersgaard-web2

Miriam arbejder som autoriseret fysioterapeut som indlejer i en privatklinik i Østervrå og bruger derudover meget tid som talenttræner på AIG talentene Junior-talent og hold 2006.

Miriam har tidligere dyrket idrætsgymnastik på højt plan, og har været en del af det danske KIG landshold i perioden 2004-2010. Som person er Miriam meget struktureret, grundig og omsorgsfuld. Hun er altid klar til at tage sig godt af vores gymnaster med et smil på læben og hun formår at få dem til at elske gymnastikken og AIG.