SøndagsGym

Dette er AIG’s hold, der åbner mulighed for at familier hver søndag kan samles om sund aktivitet med gymnastik, og på samme tid skaber holdet mulighed for at børn og familier med en travl hverdag, eller børn der ikke er idrætsaktive, på en fleksibel måde kan blive aktiveret med gymnastik i AIG, uden forhåndstilmelding til den enkelte træning. Holdet kan også bruges af eksisterende medlemmer eller andre der ønsker at supplere deres øvrige træning.

Træningstider: (Dørene åbnes 10 min før)

Søndage kl. 09.00 – 10.15: Børn 1-6 år. (ifølge med voksen)

Søndage kl. 10.30 – 12.00: Børn 7-14 år.

Er man en familie med flere børn, vælger man den tid, der passer bedst. Hvis man vælger de yngstes tid, skal de store børn tage hensyn til de mindre.

Betaling for deltagelse:

-Personligt klippekortmedlemskab: 160 kr. for 8 gange – gyldighed 12 måneder (Børn og voksne). Køb dit klippekortmedlemskab med kreditkort her på siden og medbring din kvittering, eller ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.

-Betaling fra gang til gang: 30 kr. (Børn og voksne). Betaling ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.

Skulle pusten svigte og sveden på panden dukke op, er det muligt at nyde medbragte drikke og spise i AIG’s klublokale og køkkenfaciliteter. Ønsker du at dække et bord i klublokalet, skal det som altid aftales i forvejen på aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk, hvis du vil være sikker på at der ikke foregår andet i lokalet.

Der kan max være 100 deltagere i hallen på samme tid.

Holdet kører hver søndag undtaget skolernes sommerferie, men følg med på www.fbcom/aigsoendagsgym og se enkelte lukkedage og ekstratilbud i forbindelse med helligdage og ferie. Her vil du også løbende kunne se billeder fra holdet.

Kom som du er når det passer for dig, og oplev gymnastikken i AIG, og foreningslivets glæder og fællesskab.

Spørg gerne om mulighed for deltagelse på foreningens øvrige hold undervejs, hvis din interesse for gymnastik i AIG er blevet vakt.

Mange hilsner fra Gitte og de frivillige omkring SøndagsGym i AIG.

 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
09:00
SøndagsGym
Børn: 1 - 6 år (ifølge med voksen)
09:00
10:15
Entré: 30 kr

SøndagsGym
Børn 7 - 14 år
10:30
12:00
Entré: 30 kr
10:00
11:00

Søndag

  • SøndagsGym
    09:00 - 10:15
  • SøndagsGym
    10:30 - 12:00
No events available!