_DSF4818-watermarked-X3

Dragerne har ofte mange farver. I modsætning til de øvrige gængse gymnastikdiscipliner bedømmes også gruppens samlede æstetiske udtryk, sammenhæng mellem dynamik etc..

Nu starter AIG en ny gymnastikdisciplin i Aalborg

Æstetisk gymnastik er en af de rytmiske gymnastikformer for piger og kvinder. I æstetisk gymnastik lægges der særligt vægt på synkrone og flydende bevægelserne. Det er desuden en team-baseret gymnastikdisciplin, hvor der ikke benyttes redskaber.

Hvad er Æstetisk gymnastik?

Æstetisk gymnastik har nogle ligheder med den almindelige rytmiske gymnastik, men i æstetisk gymnastik er holdene mindre og bevægelserne mere kontinuerte. Æstetisk gymnastik er en krævende disciplin, hvor smidighed, balance, hurtighed, styrke og koordineringsevne er vigtige elementer. Som et hold på 6 til 12 gymnaster sigter man mod ensartethed og præcision.

Kom og prøv – og se om det er noget for dig!

Der vil altid være muligt at deltage uforpligtigende i en prøvetræning. Har du lyst til at se om æstetisk gymnastik er noget for dig, så er du meget velkommen, men giv gerne træneren besked, så vi ved, at du kommer.

Planlagte hold i sæson 2019/2020

Æstetisk Gymnastik i AIGHils på vores trænere!

Vi har været heldige at få etableret et rutineret trænerteam bestående af Gunnvør, Annika og Bjarta. Alle tre har selv dyrket æstetisk gymnastik på højt plan  og med et højt ambitionsniveau. Det afspejler sig i deres fælles indstilling og tilgang til træningen, som derfor er både disciplinerende og motiverende for gymnasterne.

  • Gunnvør Samuelsen: 27534623 / gunnvorsamuelsen@hotmail.com
  • Annika Dalsgaard: 93869316 / annikaleifsdottir@hotmail.com
  • Bjarta Jansdóttir: 42732186 / bjarta.97@gmail.com