FlexGym - fuld sæson

540DKK
 • 1. september 2020 – 30. juni 2021
 • Crosstræning
 • Fitness Dans
 • Bevægelse og udstræk
 • Puls / Styrke
 • FlexGym Bike

AIG Klippekort

160DKK
 • Klippekort med 8 klip
 • Alle FlexGym hold
 • SøndagsGym
 • FredagsGym
 • Morgentræning

Book din næste træningssession her

AIG præsenterer et træningskoncept for alle, der ønsker at træne varieret i vores gymnastikmiljø. Deltag i Crosstræning, Mobility, Puls/Styrke  eller prøv FlexGym Bike. FlexGym tilbyder hold alle eftermiddage i løbet af ugen og lørdag formiddag.
Bliv en del af et fællesskab og kom i form på samme tid. 

Læs om holdene nedenfor

Vi udvikler hele tiden vores udbud af FlexGym-hold. Udbuddet kan derfor ændre sig ud fra medlemmernes efterspørgsel og holdenes popularitet. Kontakt os, hvis du har forslag til supplerende FlexGym holdtilbud.

Crosstræning

Crosstræning er for dig som vil kombinere styrke og konditions træning. Det er intensiv og effektiv styrke og konditions træning til musik. Alle kan være med uanset niveau. Instruktøren vejleder dig i udførsel af øvelserne og differentiere vægt og øvelser ud fra dit niveau. Vi garanterer for en sjov og effektiv træning som giver sved på panden. Undervisningen varer en time inkl. let opvarmning og udstrækning.

Instruktører: Gitte, Jan, Ivan, Jeppe, Anna og Nicolaj.

Dans

Holdet er for dig, som gerne vil have det sjovt imens du forbrænder kalorier. Vi danser til zumba- og fitness inspireret rytmer, hvor timen er bygget op med 6-10 forskellige danse. Til dans kan alle være med da koreografierne er simple og kræver ingen danseerfaring. Vi garanterer sved på panden og et smil på læben.
Dans er en god motionsform hvor rytme, koordination og kondition kombineres. Dans egner sig rigtig godt til dig som vil have pulsen op og glemme at du rent faktisk brænder kalorier af.
Slip fordommene og bliv udfordret sammen med andre danseglade medlemmer.
Astrid guider sig sikkert igennem trinene og rytmerne. Astrid har stor erfaring som instruktør og underviser udover her i AIG også i dans i Aalborg skiklub og Aalborg Seniorsport.

Instruktører: Astrid

Bevægelse og Udstræk

På Bevægelse og Udstræk holdet er der fokus på kroppens bevægelighed. At være mobil og bevægelig i alle led er med til at mindske chancen for skader og smerter i forbindelse med træning. Træningen varer 30 minutter hvor igennem instruktøren guider dig igennem en række af øvelser som træner ryg, skulder, hofte og nakke. Sjøfn anvender sig erfaring som fysioterapeut ved at tilpasse øvelserne så de passer til dig og eventuelle skader. Holdet er for dig som vil arbejde med kontrol, øge bevægelighed, balance og smidighed. Træningen finder inspiration fra idrætsgymnastik og yoga.

Instruktører: Sjøfn

FlexGym Bike

På Bike holdet bliver du udfordret på en spinning cykel. Holdet foregår i spinningssalen på Aalborg sportshøjskole. Timen er til dig, der ønsker at forbedre din evne til at arbejde med intensitet over længere tid og dermed forbedre din udholdenhed, samt dit kredsløb.
Intensiteten er let til moderat, med fokus på lange intervaller.

Alle kan deltage på AIG’s bikehold og du behøver ikke det store forkromede udstyr for at komme igang. Blot et par spinningssko og en drikkedunk. Det er desuden muligt at låne spinningsko.

Instruktør: Jens

Personlig vejledning

Har du/i brug for hjælp til at komme i gang med træningen? Tag din veninde, ven, kollega, ægtefælle eller lignende under armen og træn sammen!
Kom i form sammen, del prisen og lad jer inspirere og motivere af hinanden!

Samuel guider og støtter jer i at nå jeres mål.

Læs mere om personlig vejledning

Vores FlexGym-instruktører

Gitte
Gitte
Jan
Jan
Samuel
Samuel
Jens
Jens
Maria
Maria
Sjöfn
Sjöfn
Astrid
Astrid