FlexGym - fuld sæson

600DKK
  • 1. januar – 30. juni 2020
  • Crosstræning
  • Styrkehold
  • Mobility
  • Ladies Bootcamp
  • FlexGym Bike

AIG præsenterer nu et træningskoncept for alle, der ønsker at træne varieret i vores gymnastikmiljø. Deltag i Crosstræning, Mobility, Styrkehold eller prøv Ladies Bootcamp. Som medlem af AIG FlexGym har du træningsmuligheder næsten alle ugens dage.

Læs om holdene nedenfor

Vi udvikler hele tiden vores udbud af FlexGym-hold. Udbuddet kan derfor ændre sig ud fra medlemmernes efterspørgsel og holdenes popularitet. Kontakt os, hvis du har forslag til supplerende FlexGym holdtilbud.

Crosstræning

Crosstræning er for dig som vil kombinere styrke og konditions træning. Det er intensiv og effektiv styrke og konditions træning til musik. Alle kan være med uanset niveau. Instruktøren vejleder dig i udførsel af øvelserne og differentiere vægt og øvelser ud fra dit niveau. Vi garanterer for en sjov og effektiv træning som giver sved på panden. Undervisningen varer en time inkl. let opvarmning og udstrækning.

Instruktører: Gitte, Jan, Ivan, Jeppe, Anna og Nicolaj.

Styrkehold

Holdet er for dig som vil styrketræne og blive stærkere. Udgangspunktet for træningen er at udfordre dine store muskelgrupper som ben, bryst, mave og ryg – og give dig mærkbare resultater. Vi benytter forskellige redskaber i træningen som fx vægtskiver, vægtstænger og bænke, og vi bruger hinanden til både team-øvelser og konkurrencer. Alle kan være med, vægten justeres efter den enkelte og øvelserne tilpasses dit niveau. Træningen varer en time inkl. opvarmning og let udstrækning.

Instruktører: Samuel og Jan

Mobility

På Mobility holdet er der fokus på kroppens bevægelighed. At være mobil og bevægelig i alle led er med til at mindske chancen for skader og smerter i forbindelse med træning. Timen er bygget op omkring en let led opvarmning herefter går instruktøren videre til at forevise og guide dig i specifikke mobilitets øvelser for hofte, ryg og nakke. Holdet er til dig som vil arbejde med kontrol, bevægelighed, balance og smidighed. Træningsformen bygger på erfaring med udstrækning fra idrætsgymnastikkens verden.

Instruktører: Samuel og Jan

Ladies Bootcamp

Ladies bootcamp er en træningstime for kvinder. Træningen er en kombination af let styrketræning, konditionstræning og bevægelighed. Holdet er for alle, nybegyndere som øvet. Der bliver taget udgangspunkt i deltagernes udgangspunkt hvor belastning og vægt justeres efter den enkelte. Styrke øvelserne træner de store muskelgrupper; baller, lår, ryg, mave og bryst. At styrke disse store muskelgrupper vil gøre dig stærkere og øge din daglige forbrænding. Dette hold er til dig som gerne vil træne på et hold udelukkende for kvinder! Her er der tid til individuel vejledning og der bliver taget udgangspunkt i dit individuelle niveau. Træningen varer en time inkl. Let opvarmning og udstrækning.

Instruktør: Jan og Maria

FlexGym Bike

På Bike holdet bliver du udfordret på en spinning cykel. Holdet foregår i spinningssalen på Aalborg sportshøjskole. Timen er til dig, der ønsker at forbedre din evne til at arbejde med intensitet over længere tid og dermed forbedre din udholdenhed, samt dit kredsløb.
Intensiteten er let til moderat, med fokus på lange intervaller.

Alle kan deltage på AIG’s bikehold og du behøver ikke det store forkromede udstyr for at komme igang. Blot et par spinningssko og en drikkedunk. Det er desuden muligt at låne spinningsko.

Instruktør: Jens

Personlig vejledning

Har du/i brug for hjælp til at komme i gang med træningen? Tag din veninde, ven, kollega, ægtefælle eller lignende under armen og træn sammen!
Kom i form sammen, del prisen og lad jer inspirere og motivere af hinanden!

Samuel guider og støtter jer i at nå jeres mål.

Læs mere om personlig vejledning

Vores FlexGym-instruktører

Gitte
Gitte
Ivan
Ivan
Jan
Jan
Samuel
Samuel
Jens
Jens

Book din næste træningssession her