Personlig vejledning for 1 eller flere

Har du/i brug for hjælp til at komme i gang med træningen? Tag din veninde, ven, kollega, ægtefælle eller lignende under armen og træn sammen!

Kom i form sammen, del prisen og lad jer inspirere og motivere af hinanden! Samuel guider og støtter jer i at nå jeres mål. Samuel sammensætter træningen med udgangspunkt i dine/jeres ønsker og behov. Med hans store erfaring og viden rådgiver og inspirerer han til et aktivt og smertefrit liv.

Personlig Vejledning / træning er den oplagte mulighed for dig/jer som ønsker at komme godt fra start med træningen.

  • 60 minutter: 500,-

Kontakt Samuel og book tid:
Mail: samuelkroghpedersen@gmail.com
Tlf: 24915798

Behandling

Er din hverdag påvirket af smerter?

Fysioterapi er en behandling af bevægeapparatet, hvor kroppens muskler og led behandles for at genoptræne tabt funktion og dermed opnå fysisk velvære. Er du idrætsudøver og oplever smerter i løbet af dagen eller er der opstået en akut skade gennem fysisk aktivitet er behandling med fysioterapi noget for dig.

Har du været igennem et længere sygdomsforløb eller været væk fra arbejdsmarkedet på grund af kroniske smerter kan et forløb med fysioterapi og træning hjælpe dig til et liv med mindre smerte. Behandlingen kan bestå af forskellige metoder. f.eks. genoptræning hvor i træner på at genvinde tabt funktion, massage som muskelafslappende og smertelindrende og øvelser som træner specifikke led og muskler.

Kontakt Samuel og få rådgivning – Sammen finder i den bedste behandling til dig

Samuel har flere års erfaring med fysioterapi og har de senere år været ansvarlig for idrætsskadestuen. Samuel arbejder overordnet ud fra Mulligan-konceptet, som er en videreudvikling af den traditionelle, manuelle fysioterapi. Konceptet er bygget op omkring smertefri teknikker.

  • 1 behandling á 30 minutter: 250 kr
  • 1 behandling á 60 minutter: 500 kr

Book tid til konsultation og behandling:

Mail: samuelkroghpedersen@gmail.com
Tlf: 24915798

Forsikring: Er du forsikret, kan du få tilskud til behandlingen, alt efter hvilken forsikring du er medlem af. Efter endt forløb/behandling skal du indsende kvittering til dit forsikringsselskab.

Sådan kommer du i gang

Tilmeld dig Personlig Vejledning via knappen nedenfor. Her vil du blive ledt igennem en tilmelding og eventuelt oprettelse af medlemskab.

Når, du er tilmeldt Personlig Vejledning skal du kontakte Samuel for at booke tid. Se kontaktoplysninger ovenfor.

Tilmeld Personlig vejledning