[columns]

[column size=”three-fourths” last=”no”]

[lead]AKTIVITETSKOORDINATOR – fokus på mange former for gymnastik aktiviteter i AIG[/lead]

Som aktivitetskoordinator i AIG er jeg ansvarlig for at markedsføre, igangsætte og drive initiativer, der kommer både nuværende og kommende medlemmer til gode. Herunder blandt andet vores populære weekendaktivitet SøndagsGym, Aalborg Kommunes Gymnastikskole, Aktivitetsbesøg for de mange skoler og institutioner i og omkring Aalborg Kommune, der søger enkeltbookinger og læringsforløb hos AIG, som en del af undervisningen eller eksamensforberedelser, eller som en del af udviklingen for børn og unge med særlige behov. Er du i tvivl om du kan booke et aktivitetsbesøg hos AIG, så tøv ikke med at skrive til mig.

I denne sæson er jeg derudover foreningstræner på AIG’s populære børnegymnastikhold, fysisk træner på voksenholdet Gym Styrke, samt træner for tre forskellige hold i AIG’s Gymnastiksamarbejde med andre klubber, der benytter et skræddersyet AIG hold til at forbedre deres præstationer i andre sportsgrene (koordination, styrke, smidighed fra idrætsgymnastikken).

Herudover sørger jeg for at AIG’s klublokale er pænt og rent, samt deltager i oprydning og rengøring af Hal 3, i samarbejde med personale fra Aalborg Kommune.

Kontakt mig på aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk

Hvem er jeg?

Mit navn er Gitte Vang Brandtoft. Jeg elsker at arbejde med gymnastik og fysisk aktivitet, og hos mig bliver du altid mødt af smil, indlevelse og undervisning der er tilpasset gymnasternes alder.

Jeg er 47 år, og bor i Aalborg med min familie. Jeg har været tilknyttet AIG i 7 år som instruktør, og har siden jeg var barn beskæftiget mig med gymnastik og fysisk træning. Jeg er uddannet på Danmarks Trænerskole, og civilt har jeg en butiksuddannelse, og har i mange år været selvstændig med min egen tøjbutik. Jeg håber at jeg kan medvirke til høj kvalitet og godt humør i undervisningen i AIG. Det er mit mål at endnu flere børn, unge og voksne bliver aktiveret igennem nuværende og fremtidige tilbud i AIG.

[/column]
[column size=”fourth” last=”yes”]

gittev

Aktivitetskoordinator Gitte Vang

[/column]

[/columns]