Aktivitets besøg

Skal din Klasse til at starte Forløb Om Behændighed Og Gymnastik Er Det Oplagt At Starte Ud Med En Time Eller To I Hal 3 Med Dygtige Instruktører Til At Guide Og Vejlede.

Det Kan Også Være At Din Klasse Snart Skal Til Eksamen I Idræt Og Har Brug For At Filme Spring Og Øvelser I En Rigtig Gymnastikhal?

Eller Skal Din Klasse/Årgang/Børnegruppe Bare Have En Sjov, Spændende Og Lærerig Oplevelse Med Gymnastik I En Gymnastikhal Med Topmoderne Udstyr Og Redskaber?

Book Jeres Aktivitetsbesøg Via: Projektleder@Aig-Aalborg.Dk

Vejledende Pris: 750 Kr. Pr. Time.

Kollegamotion i samarbejde med Aalborg FirmaIdræt

 

Det er efterhånden udbredt kendt at trivsel og motion går hånd i hånd, derfor er mange virksomheder begyndt at tage ansvar for deres medarbejderes sundhed og trivsel. Man kan næsten påstå at sunde medarbejdere giver en sund virksomhed.

Det vil AIG gerne hjælpe til med, og derfor tilbyder vi nu din virksomhed et samarbejde med AIG. VI kan tilbyde din virksomheds medarbejdere et sundt funktionelt og mentalt afbræk i arbejdstiden.

I AIG er vi stolte af, at have en af landets bedste idrætsgymnastikhaller med de bedste redskaber og landets bedste trænere. Trænere som er uddannet indenfor gymnastik, fitness, yoga og meget mere. AIG tilbyder et stort udvalg af fitness- og motionsinspireret holdtræning, som finder sted i motionsrummet, der ligger i forlængelse af vores gymnastikhal. Vi kan altså tilbyde din virksomheds medarbejdere alsidig motion og bevægelse, som passer til netop jeres behov og hvor alle kan være med og have det sjovt.

Kollegamotion er et tilbud, som bliver skræddersyet til netop din virksomhed og dets medarbejdere.

Vi kan bl.a. tilbyde jer:
Gymnastik- og bevægelsestræning, som tager afsæt i basale grundmotoriske øvelser fra gymnastikken.

Redskabsgymnastik, en træning hvor vi kan tilbyde i lang række muligheder for træning med vores redskaber, kan bl.a. være spring, trampolin, hest og bom, ringe, gymnastik bolde osv.

Fitness- og motionstræning, kan være vægtløftning, konditions- eller cirkeltræning, hvor man kan træne både styrke og kondition med mere traditionelle øvelser kendt fra fitnesscentret.

Funktion og udstræk, som er øvelser med fokus på balance og smidighed samt forebyggelse af skader og smerter.

Yoga og mobilitet med fokus på bevidsthed, mindfulness inspireret træning., som tager udgangspunkt i yogaøvelser med uddannet yogatræner.
Dans og rytme, hvor man kombinerer motion og bevægelse med dans, såsom fitnessdans.

Øvrige aktiviteter, vi har også mulighed for at tilbyde alternative aktiviteter til klassisk gymnastik pga. vores multifunktionshal såsom fod tennis, bevægelsestræning igennem skumgrav, forskellige aktivitetslege mm.

I samarbejde med din virksomhed, kan vi sammen finde frem til det rette indhold.

Praktisk information:

Et forløb med kollegamotion hos AIG bliver skræddersyet efter virksomhedens behov og ressourcer, både ift. økonomi og tid.

Træningstøj er nødvendigt, derfor har vi også omklædningsrum med mulighed for bad.

https://www.aalborgfirmaidraet.dk/idraetter/funktionel-traening

Motion i hyggelige rammer

AIG Aalborg tilbyder sammen med Himmerland boligforening et hyggeligt træningsfællesskab med plads til alle. I 8 uger inviterer vi dig til bevægelse og motion sammen med ligesindede.
Vi sætter fokus på bevægelse, mobilitet, sjov og fællesskab. Alle kan være med, uanset niveau. Træningen sammensættes ud fra deltagernes niveau og individuelle hensyn. Du er velkommen til at komme med forslag og ideer til træningsindholdet.

Vi træner i 50 minutter, hvor der efterfølgende er kaffe og hygge i klublokalet.

Træningen er bygget op således:

* 10 min. introduktion til dagens program

* 40 min. træning

* 10 min. udstræk

* 30 min. hygge, kaffe og omklædning med mulighed for bad.

Forløbet løber over 8 uger og har opstart d. 7. September 2023 kl. 10.00 og slutter kl. 11.30. Det vil ligeledes efterfølgende være fast de efterfølgende 7 torsdage fra kl.10.00 – 11.30 med sidste afsluttende træning d. 26. Oktober 2023.

Træning vil foregå i vores fitness og vægtløftningsrum med vores dygtige træner.

Tilmelding skal ske til Maria via mail på projekterleder@aig-aalborg.dk eller på tlf. 25338063 eller via tilmeld gratis prøvetræning til venstre

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    gymnastik