Vi får ofte de samme spørgsmål og har derfor samlet en række af dem herunder, hvor vi har forsøgt at besvare dem:

  • Hvad betyder det at være barn og forældre på et talenthold?

Afventer svar

  • Hvornår kan jeg tilmelde mit barn til et hold (ny sæson)?

Gymnastiksæsonen begynder normal vis i begyndelsen af september. Dog kan dette afvige på nogle af talentholdene, hvor de fortsætter med at træne efter “endt sæson” og før begyndelsen af en ny sæson. Vi vil melde ud på vores hjemmeside og facebookside, hvornår vi præcis åbner for tilmelding. Er man tidligere medlem i foreningen, vil man modtage en mail fra “Conventus”, hvori vi oplyser tilmeldingensdatoen. Tidligere medlemmer kan tilmelde sig tidligere end nye.

  • Hvordan tilmelder jeg mit barn til et hold?

Hvis man ønsker at tilmelde sig til et af klubbens talenthold, kan dette kun lade sig gøre ved en udvælgelseproces. For at være gymnast på et talenthold skal man have en prøvetræning med en af klubbens instruktører, hvor personen vil se efter om barnet udviser de ønskede evner for at kunne deltage på talentholdene. Klubben afholder hver år en audition til talentholdene for både drenge og piger. Denne information vil blive delt på hjemmeside og Facebook.

Hvis man er interesseret i en af klubbens andre hold, tilmelder man sig her på hjemmesiden under  “Hold” og dernæst “Tilmelding”.

  • Hvem skal jeg snakke med, hvis jeg ønsker at få mit barn på et talenthold?

Du skal tage kontakt til instruktørerne på det givne hold som passer til barnets årgang.

  • Hvad kræver det at komme på et talenthold?

Afventer svar

  • Hvad kan jeg forvente som medlem i AIG Aalborg?

Afventer svar

  • Hvem skal jeg henvende mig til hvis jeg har en bekymring?

Hvis du ønsker at give udtryk for en bekymring kan du gøre følgende:
– Hvis det drejer sig om et barn, er det en god ide at henvende sig til instruktøreren på holdet.
– Hvis det drejer sig om forhold, instruktørerne mm. er det som udgangspunkt en god ide at henvende sig til bestyrelsen.

  • Hvem skal jeg henvende mig til, hvis jeg ønsker at booke et skolebesøg?

Hvis du som skole eller institution ønsker at få et aktivitetsbesøg i hal 3, skal I henvende Jer til klubbens Aktivitetskoordinator.

  • Hvem skal jeg henvende mig til, hvis jeg har konstruktivt Ris eller Ros?

Vi elsker at få feedback og du er velkommen til at sende Ris og Ros til vores bestyrelse.