SøndagsGym

Dette er AIG’s gymnastik hold, der inviterer børn og voksne til et sundt bevægelses tilbud med gymnastik, leg og bevægelse. Holdet skaber mulighed for at børn og familier med en travl hverdag, eller børn der ikke er idrætsaktive, på en fleksibel måde kan blive aktiveret med gymnastik, uden forhåndstilmelding til den enkelte træning. Holdet kan også bruges af eksisterende medlemmer eller andre der ønsker at supplere deres øvrige træning.

Åbningstider:

Fredage kl. 09.00 – 11.00: Børn 0 – 6 år + forældre, dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Forbeholdt for børn i vuggestue-alderen 0 – 3 år.

Lørdage kl. 15.00 – 16.30: Alle Aldre.

Søndage kl. 08.30 – 09.45: Børn 1-3 år. (ifølge med voksen)
Søndage kl. 09.45 – 11.00: Børn 4-6 år. (ifølge med voksen)
Søndage kl. 11.00 – 12.30: Børn 7-15 år.

Er man en familie med flere børn, vælger man den tid, der passer bedst. Hvis man vælger de yngstes tid, skal de store børn tage hensyn til de mindre.

Betaling for deltagelse:

Personligt klippekort medlemskab: 160 kr. for 8 gange – gyldighed 12 måneder (Børn og voksne). Køb dit klippekortmedlemskab med kreditkort her på siden og medbring din kvittering, eller ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.

Årskort – personligt: Vi tilbyder tre typer af årskort til den flittige bruger af dagtilbud.
Hverdage: 600 kr.
Weekender: 800 kr.
Hverdage & weekender: 1300 kr.
Årskortet er gyldigt i et år fra købsdato. Årskortet sendes som en email, denne fremvises i indgangen.

Betaling fra gang til gang: 30 kr. pr. person (Børn og voksne). Betaling ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.

Skulle pusten svigte og sveden på panden dukke op, er det muligt at nyde medbragte drikke og spise i AIG’s klublokale. Deltager du i SøndagsGym med en gruppe, og ønsker du samlet hygge med medbragte drikke og spise i klublokale, skal det som altid aftales i forvejen på aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk, hvis du vil være sikker på at der ikke foregår andet i lokalet. Det koster ikke noget, og køkkenfaciliteterne i klublokalet kan frit benyttes under hensyntagen til øvrige deltager i SøndagsGym.

Der kan max være 100 deltagere i hallen på samme tid.

Holdet kører hver søndag undtaget skolernes sommerferie, men følg med på Facebook og se enkelte lukkedage og ekstratilbud i forbindelse med helligdage og ferie. Her vil du også løbende kunne se billeder fra holdet.

Kom som du er når det passer for dig, og oplev gymnastikken i AIG, og foreningslivets glæder og fællesskab.

Spørg gerne om mulighed for deltagelse på foreningens øvrige hold undervejs, hvis din interesse for gymnastik i AIG er blevet vakt.

Mange hilsner fra Gitte og de frivillige omkring SøndagsGym i AIG.

Køb Klippekortsmedlemskab til SøndagsGym

Lån af klublokale til i forbindelse med
AIG LørdagsGym & SøndagsGym

Har du lyst til at holde et aktivt, sjovt og bevægelsesrigt privat arrangement, så se denne GRATIS mulighed i forbindelse med deltagelse i AIG LørdagsGym og SøndagsGym?

Vi tilbyder lån af klublokale i forbindelse med AIG LørdagsGym og SøndagsGym .
For at deltage i selve aktiviteten i hallen skal der betales normal pris (30 kr. pr. person – både voksne og børn).

Vi tilbyder lån af klublokale i følgende tidsrum:
Lørdage kl. 15 – 16.30. Her kan du ankomme fra kl. 14.00 for at gøre klar i klublokalet. Hallen åbner klokken 15.00, hvor der er AIG LørdagsGym fra kl. 15.00 – 16.30.

Søndage kl. 09.45 – 11.00 for børn i alderen 4-6 år. Her kan du ankomme fra 09.00 for at gøre klar i klublokalet. Hallen åbner kl. 09.45, hvor der er AIG SøndagsGym fra kl.  09.45 – 11.00

Søndage kl. 11.00 – 12.30 for børn i alderen 7 + år. Her kan du ankomme fra kl. 10.00 for at gøre klar i klublokalet. Hallen åbner kl. 11.00, hvor der er AIG SøndagsGym fra 11.00 – 12.30.

Arrangementer med ønske om benyttelse af klublokale kræver booking, så alle får en god oplevelse. OBS! Skulle der ske afbud skal dette afbookes i kalenderen senest 2 dage før, så andre kan få bedst mulig gavn af klublokalet .

Regler for brug af klublokalet:

Man medbringer selv evt. mad og drikke inkl. tallerkener og krus. Køkkenet i lokalet må gerne benyttes, og der findes bestik i køkkenet.

Opvasken skal fyldes med brugt service og der skal støvsuges, tørres borde af og stole sættes op efter brug. Vi forventer at klublokalet efterlades pænt og rent, ligesom da i modtog det.

Spørgsmål rettes til Gitte på Aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk

Book dit personlige arrangement her