SøndagsGym

Hver lørdag og søndag.

Onsdage og Fredage (lukket i skolernes ferie)

Dette er AIG’s gymnastik hold, der inviterer børn og voksne til et sundt bevægelses tilbud med gymnastik, leg og bevægelse. Holdet skaber mulighed for at børn og familier med en travl hverdag, eller børn der ikke er idrætsaktive, på en fleksibel måde kan blive aktiveret med gymnastik, uden forhåndstilmelding til den enkelte træning. Holdet kan også bruges af eksisterende medlemmer eller andre der ønsker at supplere deres øvrige træning.

Åbningstider:

Onsdage kl. 09.00 – 10.30: Børn 0 – 6 år + forældre, dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Forbeholdt for børn i børnehave-alderen, 3 – 6 år.  

Fredage kl. 09.00 – 11.00: Børn 0 – 6 år + forældre, dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Forbeholdt for børn i vuggestue-alderen 0 – 3 år.

Lørdage kl. 15.00 – 16.30: Alle Aldre.

Søndage kl. 08.30 – 09.45: Børn 1-3 år. (ifølge med voksen)
Søndage kl. 09.45 – 11.00: Børn 4-6 år. (ifølge med voksen)
Søndage kl. 11.00 – 12.30: Børn 7-15 år.

Er man en familie med flere børn, vælger man den tid, der passer bedst. Hvis man vælger de yngstes tid, skal de store børn tage hensyn til de mindre.

Betaling for deltagelse:
Personligt klippekortmedlemskab: 160 kr. for 8 gange – gyldighed 12 måneder (Børn og voksne). Køb dit klippekortmedlemskab med kreditkort her på siden og medbring din kvittering, eller ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.

Betaling fra gang til gang: 30 kr. pr. person (Børn og voksne). Betaling ved døren med kontanter eller MobilePay inden træningsstart.
Skulle pusten svigte og sveden på panden dukke op, er det muligt at nyde medbragte drikke og spise i AIG’s klublokale. Deltager du i SøndagsGym med en gruppe, og ønsker du samlet hygge med medbragte drikke og spise i klublokale, skal det som altid aftales i forvejen på aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk, hvis du vil være sikker på at der ikke foregår andet i lokalet. Det koster ikke noget, og køkkenfaciliteterne i klublokalet kan frit benyttes under hensyntagen til øvrige deltager i SøndagsGym.

Der kan max være 100 deltagere i hallen på samme tid.

Holdet kører hver søndag undtaget skolernes sommerferie, men følg med på www.fb.com/aigsoendagsgym og se enkelte lukkedage og ekstratilbud i forbindelse med helligdage og ferie. Her vil du også løbende kunne se billeder fra holdet.

Kom som du er når det passer for dig, og oplev gymnastikken i AIG, og foreningslivets glæder og fællesskab.

Spørg gerne om mulighed for deltagelse på foreningens øvrige hold undervejs, hvis din interesse for gymnastik i AIG er blevet vakt.

Mange hilsner fra Gitte og de frivillige omkring SøndagsGym i AIG.

Køb Klippekortsmedlemskab til SøndagsGym