I AIG finder du flere hold for unge og voksne både mænd og kvinder.

Er du 16 år eller derover, ønsker du at træne 1 -2 gange ugentligt med en alsidig og udfordrende type af motion er idrætsgymnastik noget for dig!

På unge og voksen hold er det sociale fællesskab en stor del af træningen. Træningen foregår i 2 timer og starter og slutter i fællesskab.

Der er både mulighed for fælles styret træning og en mere individualiseret form for træning.

På vores unge og voksen hold er der plads til alle som ønsker en sjov og anderledes motion et par gange i ugen. Det kræver ikke nogen form for erfaring eller kendskab til redskabsgymnastik. Holdet passer til dig som ønsker er en alsidig motionsform eller som ønsker at supplere din træning med tekniktræning indenfor redskabsgymnastikken, f.eks. som supplement til crossfit.

Du vil stifte bekendtskab med de fire kvindelige olympiske redskaber: hest, forskudt barre, bom og gulv, og drengenes seks olympiske redskaber: gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. Derudover bruges der også andre hjælperedskaber i træningen, såsom trampoliner og airtracks.

Holdene bliver fyldt op efter først til mølle-princippet.

Praktisk information:
Træningen foregår i Stadionhal 3, Annebergvej 48, 9000 Aalborg.
Indgangen til hal 3 forefindes imellem de to stadionbygninger, indkørsel mellem flagstængerne fra Annebergvej. Der er parkering foran hallen, op mod Annebergvej. Gymnaster og forældre bedes placere sko og overtøj i indgangen, hvorefter du kan finde dig tilrette i klublokalet ind til din træning starter. Det er ikke tilladt at opholde sig i hallen før træningen. Det er en god ide at medbringe drikkedunk, som kan placeres i klublokalet. Som udgangspunkt laver gymnasterne gymnastik uden sko og strømper, særlige gymnastiksko kan dog give mening for nogen (dette skal aftales med holdets træner).

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i hallen.

Forældre er meget velkommen til at blive i klublokalet under træningen, hvor det er muligt at købe kaffe, kakao m.m.

AIG’s Unge og Voksen hold