[columns]

[column size=”three-fourths” last=”no”]

[lead]Vi er stolte af, at vi nu på tiende år i samarbejde med Aalborg Kommune kan tilbyde skolernes 1. og 2. klasse at deltage i Gymnastikskolen.[/lead]

gymnastikskole

Hvert skoleår kommer over 1000 børn en tur forbi AIG, som et tilbud der er integreret i undervisningen. Nu får skolens 1. og 2. klasses elever, nok engang, mulighed for at boltre sige i gymnastikkens aalborgensiske eldorado – Stadionhal 3. Gennem et forløb på 2 undervisningsgange introduceres eleverne til en grundig opvarmning, gymnastisk grundtræning og redskabsspecifik undervisning.

Praktisk info

  • Gymnastikskolen består af 2 moduler, som afvikles i Stadionhal 3.
  • Modulerne er dato- og tidsbestemte og afsættes efter først-til-mølle princippet. Begge moduler forløber en tirsdag og torsdag fra klokken 10.00 – 12.00 (eks. transport)

Læs mere her

[/column]
[column size=”fourths” last=”yes”]

Aktivitetskoordinator

gittevang

aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk

Telefon: 51 98 71 05

Gitte er AIGs faste koordinator og træner på vores skoleindsats. Samtidig fungerer hun som fast træner for vores børnehold.

Kontakt Gitte, hvis du har spørgsmål til AIGs tilbud til skoler og institutioner, eller hvis vi skal sammensætte et specielt forløb for jeres elever. Oplev kyndig undervisning med er smil, uanset om der er tale om aktivitetsbesøg for dagplejegrupper, børnehaver, indskoling, mellemtrin, udskoling, specialklasser mm.

[/column]

[/columns]