Dette tilbud er gældende for privatskoler, institutioner og selvejende virksomheder. Hvis institutionen er støttet af kommunale midler i Aalborg Kommune er der andre regler gældend og se derfor under punktet “skoler”.

Vi os AIG byder indenfor til en spændende verden af spring – og idrætsgymnastik i vores faciliteter i Stadionhal 3. Vi står klar til at skabe spændende og nye oplevelser for store som små.

Få mere med en instruktør på banen!

Dette tilbud kan både arrangeres som et enkelt besøg, såvel som et forløb.

Vores tilbud om et udviklende gymnastik træningsforløb, har sit fokus på indlæring af idrætsgymnastikkens grundfærdigheder og udvikling af børnenes motorik i hallens inspirerende faciliteter.

I samråd med AIG’s centerleder og den tilknyttede instruktør, tilrettelægges træningsforløbet udfra aldersgruppe, eventuelle ønsker og mål. Ønskes træningsforløbet, foreløber dette over flere, således eleverne får mulighed for at indlære flere basale bevægelser og få oplevelsen af at mestre øvelserne.

En klasse følges af minimum 1 lærer/pædagog og 2 klasser af minimum 3 lærer/pædagoger. Lærerantallet er sat ud fra et perspektiv om den optimale undervisning.

Skab egne oplevelser med kyndigt opsyn

Har I egne ideer og kan i stille med uddannet personale/lærer er det også en mulighed at booke hal 3 med kyndigt opsyn fra en AIG instruktør, som blot holder øje med sikkerheden i hallen og at udstyr mv. behandles på den korrekte måde.

Hjælp os med at hjælpe jer!

Vi står parat til at tage imod jeres henvendelse, om dette er et spørgsmål eller en booking. Grundet trafik i hal 3, kan vi ikke garantere at I kan få lige præcis den tid I ønsker, men vi vil bestemt arbejde på at finde den bedste løsning. Derfor kan det være en god idé at komme med flere mulige datoer og tider på dagen. Skriv gerne, hvilke ønsker I har til øvelser mv. således vi kan finde den rette instruktør.

 

Vejledende Priser:

Enkelt besøg er timeprisen 1000 kr. inkl. instruktør. Ved et  ønske om et længere forløb vil vi udarbejde og fremsende et tilbud til jer

For mere information om AIG Aalborg, ledige tider og dialog om vores tilbud, kontakt endelig AIG’s aktivitetskoordinator (mail på vej)