[columns]

[column size=”three-fourths” last=”no”]

[lead]Dette tilbud kan benyttes af alle skoler og institutioner både i og udenfor Aalborg kommune. Tilbuddet gælder offentlige såvel som private skoler og institutioner (inkl. børnehaver, dagplejere, specialklasser m.fl.)[/lead]

Kom indenfor hos AIG Aalborg og oplev en spændende verden af idrætsgymnastik. Vi har udarbejdet en række tilbud nedenfor, men står også klar til ar hører nærmere om Jeres ønsker og sammen skabe oplevelsen. Kontakt os derfor gerne og hør nærmere om faciliteter, trænere og muligheder. Vi byder alle skoler og institutioner velkommen i AIG med et smil.

[accordions]

[accordion title=”Tilbud til børnehaver” active=”no”]

Tilbud til børnehaver

Børnehaver

[/accordion]
[accordion title=”Tilbud til Indskoling” active=”no”]

Tilbud til klasser i indskolingen

Indskoling

[/accordion]
[accordion title=”Tilbud til Mellemtrin” active=”no”]

Tilbud til klasser på mellemtrin

Mellemtrin

[/accordion]

[accordion title=”Tilbud til Udskoling” active=”no”]

Tilbud til klasser i udskolingen

Udskoling

[/accordion]
[accordion title=”Tilbud til Specialklasser og -skoler” active=”no”]

Tilbud til specialklasser

Specialklasser

[/accordion]

[/accordions]

Hjælp os med at hjælpe jer!

Vi står parat til at tage imod jeres henvendelse, om dette er et spørgsmål eller en booking. Vi kan vi ikke altid garantere at I kan få lige præcis den tid I ønsker, men vi vil arbejde på at finde den bedste løsning. Derfor kan det være en god idé at foreslå flere mulige datoer og tider i forbindelse med bookinger. Skriv gerne særlige ønsker til indhold, læringsmål, alder på deltagerne mv, således at vi kan sammensætte den bedst mulige oplevelse, med den rigtige AIG instruktør for jer.

Få mere oplevelse med en AIG instruktør på banen!

Dette tilbud kan både arrangeres som et eller flere besøg, og det er også muligt at aftale hele læringsforløb. Der er mulighed for at vælge imellem aktivitetsbesøg med tilsyn og vejledning, og aktivitetsbesøg med instruktion. For den optimale oplevelse anbefaler vi minimum 2 lærer/pædagoger ved 1 klasse (30-35 elever). Hvis dette ikke er muligt, skal det aftales med instruktøren, således at jeres besøg kan forberedes bedst muligt.

Vælges aktivitetsbesøg med tilsyn og vejledning, vil AIG instruktøren kort introducere børn og lærere til de mange spændende redskabsmuligheder og de få sikkerhedsregler, som skal overholdes. Herefter vil aktiviteten være træning under ledelse af eget personale, og med tilsyn og vejledning fra AIG instruktør. Denne mulighed er oftest relevant, hvis en skole selv har en gymnastikfaglig person, eller hvis man selv vil bygge ovenpå tidligere aktivitetsbesøg med instruktion. Muligheden kan også benyttes som en social tur ud af huset uden særlige læringsmål. En AIG instruktør vil altid være til stede.

Vælges aktivitetsbesøg med instruktion, vil AIG instruktøren efter en kort introduktion forestå en opvarmning, hvorefter børnene i mindre grupper træner gymnastiske grundfærdigheder af varierende sværhedsgrad tilpasset alder og niveau – altid ud fra en sjov og lege betonet tilgang, og altid med smil og varme i samværet med børnene / de unge.

Vejledende priser
  • 600 kr. i timen inkl. tilsyn og vejledning
  • 750 kr. i timen inkl. instruktør

For mere information om AIG Aalborg, ledige tider og dialog om vores tilbud, kontakt AIG’s aktivitetskoordinator, Gitte Vang Brandtoft.
[/column]
[column size=”fourths” last=”yes”]

Aktivitetskoordinator

gittevang

aktivitetskoordinator@aig-aalborg.dk

Telefon: 51 98 71 05

Gitte er AIGs faste koordinator og træner på vores skoleindsats. Samtidig fungerer hun som fast træner for vores børnehold.

Kontakt Gitte, hvis du har spørgsmål til AIGs tilbud til skoler og institutioner, eller hvis vi skal sammensætte et specielt forløb for jeres elever. Oplev kyndig undervisning med er smil, uanset om der er tale om aktivitetsbesøg for dagplejegrupper, børnehaver, indskoling, mellemtrin, udskoling, specialklasser mm.
[/column]

[/columns]