Hold 1800 – Gym. Styrke (cirkel) Kvinder og mænd fra 14 år

Hold 1800 – Gym. Styrke (cirkel) Kvinder og mænd fra 14 år

[button url=”https://aig-aalborg.dk/tilmelding/” target=”_blank” style=”normal”]Tilmeld dig dette hold[/button]
Endnu en sæson tilbyder vi vores specielle og unikke mulighed for styrke og konditions træning fra Idrætsgymnastikkens verden for voksne mænd og kvinder. Her får du sved på panden. Vi kører grundig fysisk træning med forskellige redskaber fra idrætsgymnastikkens basismoduler. Alle stationer kan tilpasses, og dermed kan alle være med på dette hold. Undervisningen varer 1 time inkl. let opvarmning og udstrækning, med efterfølgende mulighed for yderligere træning/udstrækning i 30 min.
Om tirsdagen skal vi lave forskellige typer træning i styrkelokalet i forbindelse med hal 3 (mod den lille græsplæne). Benyt separat indgang til lokalet. Husk løbesko på om tirsdagen. Torsdag og lørdag er vi i Stadion hal 3.
Dette hold er et godt tilbud til alsidig og sund motion blandt andet for forældre til medlemmer i foreningen, men alle er velkomne. Der er åben tilmelding til dette hold, indtil pladserne er optaget. Hvis der ikke er flere ledige pladser, kan du skrive dig på venteliste og ringe til Gitte Vang, Ivan Willer eller Rasmus Brandtoft.
Der kan ikke betales pr. gang på dette hold

Holdets facebook side:
https://www.facebook.com/groups/crossaig/

Go to Top