Hold 2004 – 2007 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2004 – 2007

Hold 2004 – 2007 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2004 – 2007

Kontingentet er på 6000 kr. og opdeles i 2. rater. 1. rate ved tilmelding og 2. rate i januar 2018.
Kontingentet er inklusiv konkurrence licens og aktuelle deltagegebyrer til konkurrencer
Hold 2004-2008 er et udvalgt talent årgangshold for drenge, som søger udfordringer inden for idrætsgymnastikkens verden.
Her vil vi gennem året træne 4 gange om ugen. Træningen består af styrke, smidighed, momenter og øvelser i de 6 redskaber; Gulv, Bensving, Ringe, Hest, Barre, og Reck.
Træningen er bygget op omkring GymDanmarks aldersrelaterede træningskoncept (ATK) og det danske trin system, med faste øvelser for hvert niveau. Træningen er seriøs, men det ligger os samtigigt meget på sinde at træningen gennemføres i en sjov og givende atmosfære for gymnasterne. Holdånd, godt kammeratskab og seriøs træning er grundpillerne på holdet.
Målsætingen for holder er at give gymnasterne den rette basis træning inden for Idrætsgymnastikken, så de fremadrettet kan udvikle sig i GymDanmark regi. Derudover planlægger vi at konkurrere ved både klubmesterskaber, regionale og nationale konkurrencer, samt deltage i diverse træningslejre/weekender henover sæsonen
Da holdet er et udtaget hold, forventes det at drengene så vidt muligt passer deres træning, og deltager aktivt i undervisningen. Såfremt at man er forhindret i at deltage i træningen forventes det at man melder afbud til trænerteamet.
Gennemgående træner er Chris Gejl Gregersen, som suppleres fast
Nye drenge/forældre kan kontakte Chris på mail: chrisgregersen91@gmail.com med henblik på en prøvetræning.

Ledere:

Chris Gejl Gregersen
chrisgregersen91@gmail.com
Christian Brandtoft
christianbrandtoft@sol.dk
Lynge Udengaard Andersen
lynge_lynet@hotmail.com

 

Go to Top