Hold 2008 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2008

Hold 2008 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2008

Kontingentet er på 5000 kr. og deles op i to rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2. rate i januar 2018.
Hold 2008 er et talent årgangshold for drenge, som søger udfordringer inden for idrætsgymnastikkens verden.
Her vil vi gennem året træne 2 gange om ugen. Træningen består af styrke, smidighed, momenter og øvelser i de 6 redskaber; Gulv, Bensving, Ringe, Hest, Barre, og Reck.
Træningen er bygget op omkring et legebaseret fokus på idrætsgymanstisk basistræning og det danske trin system, med faste øvelser for hvert niveau. Der vil være fokus på træningsdiciplin, men det ligger os samtigigt meget på sinde at træningen gennemføres i en sjov og givende atmosfære for gymnasterne. Selvstændighed, kammeratskab, motorisk udvikling og talentudvikling er grundpillerne på holdet.
Målsætingen for holder er at give gymnasterne den rette basis træning inden for Idrætsgymnastikken, så de fremadrettet kan udvikle sig i GymDanmark regi. Derudover planlægger vi at konkurrere ved både klubmesterskaber og regionale konkurrencer, samt deltage i diverse træningsweekender henover sæsonen
Det forventes at drengene så vidt muligt passer deres træning, og deltager aktivt i undervisningen. Såfremt at man er forhindret i at deltage i træningen forventes det at man melder afbud til trænerteamet.
Gennemgående træner er Christian Brandtoft. Den daglige træning suppleres efter behov af Jeppe Villekjær Nielsen og Rasmus Brandtoft som desuden vil være overordnede ansvarlige for det gymnastiske indhold på drenge talentholdene
Nye drenge/forældre kan kontakte Christian på mail: christianbrandtoft@sol.dk eller Jeppe på Mail: jvn2000@hotmail.com med henblik på en prøvetræning.

ledere:

Chris Gejl Gregersen
chrisgregersen91@gmail.com
Christian Brandtoft
christianbrandtoft@sol.dk
Lynge Udengaard Andersen
lynge_lynet@hotmail.com

 

Go to Top