Hold 2009 – 2010 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2009 – 10

Hold 2009 – 2010 – MIG – Idrætsgym. Talentdrenge årgang 2009 – 10

Kontingenter er på 3300 kr. og deles i to rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2. rate i Januar 2018
Hold 2009-2010 er et talent aspirant hold for drenge, som søger udfordringer inden for idrætsgymnastikkens verden.
Her vil vi gennem året træne 2 gange om ugen. Træningen består af styrke, smidighed, momenter og øvelser i de 6 redskaber; Gulv, Bensving, Ringe, Hest, Barre, og Reck.
Træningen er bygget op omkring et legebaseret fokus på idrætsgymnastisk basistræning og det danske trin system, med faste øvelser for hvert niveau. Der vil være fokus på trænings disciplin, men det ligger os samtidigt meget på sinde at træningen gennemføres i en sjov og givende atmosfære for gymnasterne. Selvstændighed, kammeratskab, motorisk udvikling og talentudvikling er grundpillerne på holdet.
Målsætningen for holdet er at give gymnasterne den rette basis træning inden for Idrætsgymnastikken, så de fremadrettet kan udvikle sig i og indfri deres potentiale med gymnastikken. Derudover planlægger vi at konkurrere ved de jyske og danske mesterskaber, samt de årlige klubmesterskaber i slutningen af sæsonen.
Det forventes at drengene så vidt muligt passer deres træning, og deltager aktivt i undervisningen. Såfremt at man er forhindret i at deltage i træningen forventes det at man melder afbud til trænerteamet.
Gennemgående træner er Christian Brandtoft, som sammen med Chris Gregersen og Lynge Udengaard vil være overordnede ansvarlige for det gymnastiske indhold på drenge aspirant og talentholdene.
Nye drenge/forældre kan kontakte Christian på Mail: christianbrandtoft@sol.dk med henblik på en prøvetræning.

Ledere:

Chris Gejl Gregersen
chrisgregersen91@gmail.com
Christian Brandtoft
christianbrandtoft@sol.dk

Go to Top