AIG holdtræning

Hold 1000 Powertumbling for alle drenge og piger 10-14 år (begynder og let-øvet)

[button url=”https://aig-aalborg.dk/tilmelding/” target=”_blank” style=”normal”]Tilmeld dig dette hold[/button]

Springteknik/Powertumbling for alle drenge og piger 10-14 år (begynder, letøvede og øvede)

Dette er holdet for dig, der vil forbedre din springteknik, og give den fuld gas med spring en enkelt gang om ugen. Vi træner i stadionhal 1 på Airtracks. Vi fokuserer på de basale grundfærdigheder inden for spring, samt arbejder med bedre teknisk forståelse og forbedring af den styrke- og smidighed der ligger til grund for god springteknik.
Selve springtræningen vil have fokus på de baglæns elementer i Powertumbling; araberspring, flikflak, wipback, baglæns saltoer mv.

Dette hold er et godt supplement til træning på andre hold i AIG eller andre gymnastikforeninger, for gymnaster der vil forbedre deres springteknik. Eller man kan nøjes med deltagelse på dette hold.

Træningstider: Torsdage 16.00-17.00
Træner: Chris Gejl Gregersen

By |2019-05-28T19:16:20+02:00juli 3rd, 2018|Kommentarer lukket til Hold 1000 Powertumbling for alle drenge og piger 10-14 år (begynder og let-øvet)

Hold 1800 – Gym. Styrke (cirkel) Kvinder og mænd fra 14 år

[button url=”https://aig-aalborg.dk/tilmelding/” target=”_blank” style=”normal”]Tilmeld dig dette hold[/button]
Endnu en sæson tilbyder vi vores specielle og unikke mulighed for styrke og konditions træning fra Idrætsgymnastikkens verden for voksne mænd og kvinder. Her får du sved på panden. Vi kører grundig fysisk træning med forskellige redskaber fra idrætsgymnastikkens basismoduler. Alle stationer kan tilpasses, og dermed kan alle være med på dette hold. Undervisningen varer 1 time inkl. let opvarmning og udstrækning, med efterfølgende mulighed for yderligere træning/udstrækning i 30 min.
Om tirsdagen skal vi lave forskellige typer træning i styrkelokalet i forbindelse med hal 3 (mod den lille græsplæne). Benyt separat indgang til lokalet. Husk løbesko på om tirsdagen. Torsdag og lørdag er vi i Stadion hal 3.
Dette hold er et godt tilbud til alsidig og sund motion blandt andet for forældre til medlemmer i foreningen, men alle er velkomne. Der er åben tilmelding til dette hold, indtil pladserne er optaget. Hvis der ikke er flere ledige pladser, kan du skrive dig på venteliste og ringe til Gitte Vang, Ivan Willer eller Rasmus Brandtoft.
Der kan ikke betales pr. gang på dette hold

Holdets facebook side:
https://www.facebook.com/groups/crossaig/

By |2019-03-02T10:21:18+01:00august 8th, 2016|Kommentarer lukket til Hold 1800 – Gym. Styrke (cirkel) Kvinder og mænd fra 14 år

Hold 1101 Gymnastics Flexibility – Drenge & piger på talenthold

Dette hold er et tilbud til AIG’s talentgymnaster (det vil sige man skal være tilmeldt et drenge eller pige talenthold). Holdet er et gratis supplement til gymnaster der ønsker at arbejde ekstra med smidighed og balance i kortere eller længere perioder. Hver søndag vil Mindy Gonzales, som er erfaren og passioneret yoga og pilates instruktør, udfordre og udvikle gymnasternes smidighed og balance. På holdet vil der kunne opleves et skræddersyet program med forskellige smidighedsøvelser som er nøje planlagt i forhold til gymnasternes behov i den daglige træning. Den enkelte gymnasts behov og forudsætninger er i fokus. Formålet er at udvikle gymnastens smidighed og kontrol omkring skulder/ryg og hofte/lænd. Smidighed, balance og kropskontrol er grundstenene i forhold til at opnå den bedste fysiske form og er samtidig skadesforebyggende.

By |2018-06-17T20:42:00+02:00august 8th, 2016|Kommentarer lukket til Hold 1101 Gymnastics Flexibility – Drenge & piger på talenthold

Hold 1100 Gymnastics Flexibility – Alle medlemmer

Dette hold er et tilbud til alle AIG’s medlemmer (det vil sige at man skal være tilmeldt på Øvede hold, motionshold, Gym Styrke, Idrætsgymnastik for kvinder & mænd (3. div) m.fl.). Det er samtidig et tilbud til forældre og andre interesserede, der har et basismedlemskab.
Gymnastics flexibility er et hold hvor der arbejdes målrettet på at udvikle god kropskontrol og balance og forbedre deltagernes smidighed. Instruktøren, Mindy Gonzales, er erfaren og passioneret yoga og pilates instruktør. Hun vil løbende gennem sæsonen planlægge træningen således den tilgodeser deltagernes ønsker og behov. Formålet er at udvikle bedre smidighed omkring de store led, som er med til at udvikle bedre gymnastisk teknik samt forebygge skader.
Øvelserne varierer fra gymnastiske momenter som hovedstand og håndstand til yoga øvelser som ”omvendt hund”, ”runners stretch”, ”cobras” m.fl.
Tilbuddet gælder søndag kl. 15.00-16.00

By |2016-08-08T20:11:29+02:00august 8th, 2016|Kommentarer lukket til Hold 1100 Gymnastics Flexibility – Alle medlemmer

Hold 0900 Idrætsgymnastik for alle Drenge og piger 15-22 år (begynder og let-øvet)

[button url=”https://aig-aalborg.dk/tilmelding/” target=”_blank” style=”normal”]Tilmeld dig dette hold[/button]
På dette hold træner vi redskabsgymnastik på redskaberne hest, gulv, forskudt barre, bom, ringe, bensving, parallelle barre og reck. Derudover bruger vi også trampolin, airtrack, stropreck og andre supplerende redskaber.

Vi har fokus på basale grundfærdigheder inden for redskabsgymnastikken, ligesom vi også har fokus på at have det sjovt og få sved på panden.
Træningen vil bestå af en opvarmning, træning på redskaber samt styrke- og smidighedstræning.

Træningstider: Tirsdage 20.00-22.00

Træner: Sjöfn Gudmundsdottir

Første træning er tirsdag den 4. september.

By |2019-03-02T10:22:07+01:00august 8th, 2016|Kommentarer lukket til Hold 0900 Idrætsgymnastik for alle Drenge og piger 15-22 år (begynder og let-øvet)

Hold 0050 – Drenge og piger – 3 år

Hold 0050 er for drenge og piger på 3 år, og der skal medbringes en forælder til træningerne.
På dette hold er der fokus på leg og udforskning af hallens mange muligheder, imens der er mulighed for at have mor eller far med rundt i hallen.
Vi leger forskellige motoriske lege med børnene, og kravler, ruller, svinger, hopper og springer igennem baner vi sammen bygger. Vi prøver også nogle af gymnastikkens mest basale grundøvelser.
Det er en god ide, at børnene medbringer vanddunk

By |2016-08-08T19:58:31+02:00august 8th, 2016|Kommentarer lukket til Hold 0050 – Drenge og piger – 3 år
Go to Top